"Aliarvioimme liian usein sitä kuinka nopeasti tunteemme muuttuvat koska aliarvioimme kykyämme muuttaa niitä."     -David Gilbert, Ph.D  

Emme voi täysin eliminoida stressiä elämästämme. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että voimme muuttaa suhtautumistamme stressiin. Voimme vähentää sen haittavaikutuksia kehossamme. Meillä on mahdollisuus valita.
Emme aina ole tietoisia siitä kuinka vahvasti tunteemme vaikuttavat kehoomme, miten ne tyhjentävät voimavarojamme, sumentavat ajatuksiamme ja hämmentävät suhteitamme muihin. Huomaamme usein jännittävämme, hikoilevamme, sydämen lyövän nopeammin ja vatsan menevän sekaisin, sekä kokevamme monia muita oireita ilman että ymmärrämme niiden takana olevien tunteiden aiheuttavan kyseisiä oireita.

HeartMath menetelmät tarjoavat tieteeseen pohjautuvia erittäin hyvin toimivia ratkaisuja stressinhallintaan, ahdistukseen, masennukseen ja unettomuuteen, sekä suorituskyvyn parantamiseen.
Stressaantuessamme kehomme alkaa tuottamaan kortisolia, joka myös tunnetaan stressihormonina, joka voi johtaa kohonneeseen verenpaineeseen, joka heikentää solujen insuliiniherkkyyttä ja vastustuskykyämme sekä moniin muihin terveyshaasteisiin. Stressaantuneina kohtaamme myös monia henkisiä haasteita. On vaikeampi ajatella selkeästi, hyvien päätösten teko heikentyy ja kommunikointimme muiden kanssa vaikeutuu.

Kuulemme usein, että meidän tulisi "ajatella positiivisesti". On kuitenkin huikea ero positiivisen ajattelun ja positiivisen tuntemisen välillä. Meillä on valinnan mahdollisuus. Haluaisitko kokea eron?
Stacks Image 122
HeartMathin kautta voit:
  • Kokea tasapainoisemman elämän
  • Voida paremmin
  • Suorittaa paremmin ja enemmän
  • Vähentää stressiä
  • Tulla terveemmäksi ja sietokykyisemmäksi
Lue lisää:
www.heartmath.com
www.harmainen.fi/stressivalmennus
www.heartmind.fi
Hinta: yksilöllinen valmennus 5 + 1, 75 min istuntoa (1 viikottainen istunto 5 viikon ajan sekä jatkotapaaminen n. 3 kk kuluttua) 630 €.
Yksittäinen 75 min istunto 105 €.
Stacks Image 113

"Olen vaikuttunut siitä, miten nämä yksinkertaiset ja helposti toteutettavat harjoitukset voivat kohottaa mielialaa ja vähentää stressaantuneisuuden tunnetta niin nopeasti. Tehtyäni harjoituksia olen pystynyt myös näkemään elämäni ongelmatilanteet rauhallisemmin ja reagoimaan niihin rakentavammalla tavalla. Suosittelen Heart Mathia lämpimästi!"
Anu Rusanen, Akupunktiohoitaja, lääketieteen opiskelija
Stacks Image 115

"HeartMath -harjoitukset aloitettuani olen nukkunut paremmin ja olen huomannut olevani huomattavasti rauhallisempi stressitilanteissa, kuin ennen."
Jussu Pöyhönen singer, songwriter, producer Halibut Oy